Детайли за продукта

51,74 лв.
продукт No: 02394
Лалета, Фототапети, Врати, 02394
Размер
Материал
Ламинат - размер
Инструмент за монтаж

Продукт: Фототапет Лалета
Каталожен номер: 02394
{tab title="РАЗМЕРИ" color="red"}

Фототапет Лалета - основни размери:

Ширина Х Височина

33 см х 100 см
36 см х 107 см
38 см х 115 см
42 см х 125 см
45 см х 136 см
50 см х 150 см

Всички Фототапети могат да бъдат изработени по желан от Вас размер. За целта моля, Задайте въпрос за продукта, като в запитването запишете с какви размери желаете този продукт, от какъв материал и т.н.

В случай, че някой от посочените размери Ви удовлетворява, моля, преди да натиснете бутон КУПИ да изберете от падащото меню желания от Вас размер, материал и т.н..

МАТЕРИАЛ

Този витраж може да се изработи от материалите изложени по-долу. Моля запознайте се подробно информацията за тях изложена по-долу преди да направите поръчка.
Моля, преди да натиснете бутон КУПИ да изберете от падащото меню от какъв материал желаете да бъде изработен този витраж.
Спецификация на материалите:

Витражно PVC фолио

Прозражното витражно фолио се използва предимно при монтаж върху прозрачни плоскости като стъкло, било то на прозорец, врата, гардероб кухненски стъклени вратички и други. Възможно е и използването му и върху плексиглас, вералит и други прозрачни плоскости.

Върху прозрачното фолио е добре да се отпечатват мотиви наподобяващи витражи. Понеже истинският витраж е доста скъп и непрактичен от гледна точка на чистота, витражното фолио е един много по-добър вариант, на добра цена, с изображение и размер по избор. Витражите са лесни за подмяна. Може да ги сменяте, колкото често желаете.

Прозрачното витражно фолио се използва в случаите когато не желаете да спиртате на 100% изгледа и светлината. През него се виждат силуети без детайлност. При монтаж на този вид витражно фолио върху прозорци и витрини с изглед навън не се забелязва съществена промяна в потока на светлина навлизащ в помещението. При монтаж върху вратички за мебели без вътрешно осветление витражното фолио изглежда тъмно, не се вижда съдъражението в шкафа, но не се вижда и ясно изображението на витража. При този случай е подходящо да се използва непрозрачно витражно фолио.

Прозрачното витражно фолио е два вида – матово и гланцово.

Гланцовото витражно фолио е гладко и лъскаво като стъкло, отразява светлина и образи. Изображението, което се вижда зад витража ще е полу ясно, като детайлността на изображението ще е на около 90%.

Матовото витражно фолио има по-слаби отражателни свойства. Повърхността му е матова. Изображението, което ще се вижда зад витража ще е неясно, силуетно, без значителна детайнлност ако наблюдаваният обект е на повече от 1 метър. Обръзът може да бъде сравнен като такъв наблюдаван зад леко запотено стъкло. Видимост на наблюдавания обект 60-80%.

Изборът на гланц или мат оставяме да направите Вие.

Прозрачното витражно фолио може да бъде ламинирано с различни видове прозрачни ламинати, които могат да предпазят цветовете на витража от надраскване, от избледняване под въздействие на ултравиолетови лъчи и т.н. Всички видове ламинати удължават живота на витража и дават възможност да бъде почистван с агресивни почистващи препарати дори със спирт. Повече информация за различните видове ламинати за витражи може да откриете в раздел Помощ > Информация за материалите > Витражи > Ламинати за витражи.

Витражите изработени от прозрачно витражно фолио независимо дали са гланцови или матови могат да бъдат изработени с ширина до 159 см. Височината на витража зависи от вашите желания. Витражи с ширина по-голяма от 159 см се изработват от няколко части. Между две съседни частъ има застъпка от 1 см.

Всички витражи, произведени от Мишел Фостър Дизайн са придружени с инструкции за монтаж. Инструкции за монтаж на витражи може да намерите също и в нашия сайт в раздел ПОМОЩ – ИНСТРУКЦИИ. Ако изпитвате затруднения или несигурност във вашите способности, ние предлагаме монтаж на витражи. В случай че се нуждаете от такава услуга, моля свържете се с нас преди да закупите този продукт.

Как да изберете витражно фолио подходящо за вашите нужди може да прочетете тук.

В случай, че желаете да добиете реална представа за този материал, ние можем да Ви изпратим безплатна мостра. За целта моля пишете ни и направете заявка за мостри.